Word jij blij van plannen en organiseren in een betekenisvolle zorgomgeving? En krijg je energie van de combinatie denken en doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een projectassistent die ondersteunt bij de dagelijkse uitvoering van taken en daarmee een waardevolle bijdrage levert aan de implementatie van optimale zorg voor mensen met kanker. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

Binnen Oncomid bundelen zorgverleners van verschillende ziekenhuizen in Midden-Nederland hun krachten in dertien regionale tumorwerkgroepen. Samen zorgen ze voor diagnostiek en behandelingen volgens de nieuwste inzichten, wordt er kennis gedeeld en wetenschappelijk onderzoek gedaan. Er is een goede samenwerking met de huisartsen in de regio en patiëntenparticipatie heeft in het geheel een belangrijke plaats. Wetenschappelijk onderzoek wordt gestimuleerd en innovaties snel geïmplementeerd. Dit alles met als doel de oncologische zorg te vernieuwen en te verbeteren.

Als projectassistent draag je bij aan de implementatie van optimale zorg voor patiënten met kanker, onder verantwoordelijkheid van de voorzitter en de programmamanagers.

Afdeling

Voor de behandeling van kanker hebben verschillende ziekenhuizen in de regio Utrecht het samenwerkingsverband Oncomid opgericht. De taken als projectassistent zijn heel gevarieerd en verschillen van dag tot dag. Je wordt onderdeel van een kleine groep enthousiaste mensen, die het dagelijks bestuur wordt genoemd.

Functie

 • Je neemt actief deel aan het overleg van het dagelijkse bestuur,
 • ondersteunt de regionale tumorwerkgroepen bij operationele taken,
 • beheert de centrale mailbox van Oncomid en bent hierin het eerste aanspreekpunt.
 • Je verzorgt de organisatorische en administratieve voorbereiding en ondersteuning van (externe) bijeenkomsten
 • en bewaakt de voortgang van actiepunten.
 • Tot slot draag je zorg voor de apps van Oncomid en RAKU. Dit doe je in een gebruiksvriendelijk programma. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het aanvullen van de content. Dit doe je in afstemming met de leden van de verschillende tumorwerkgroepen van Oncomid.

Je profiel

 • Je hebt uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.
 • Je bent enthousiast, samenwerkingsgericht en weet mensen met elkaar te verbinden.
 • Je bent in staat gemakkelijk en passend te schakelen in contacten met zorgverleners in diverse zorglocaties, patiënten(verenigingen) en collega-projectassistenten in de ziekenhuizen.
 • Je kunt goed organiseren, werkt planmatig, je bent pragmatisch en durft initiatief te nemen.
 • Je hebt een hbo of academisch werk- en denkniveau en een relevante opleiding zoals verpleegkunde, klinische gezondheidswetenschappen, gezondheidsmanagement, organisatiekunde of psychologie.

Ons aanbod

We bieden je een functie als projectassistent voor één jaar voor 16-24 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling, binnen een uitdagende werkomgeving met betekenisvol werk. Het salaris bedraagt maximaal € 3.422 bruto per maand (schaal 7) bij een fulltime dienstverband en de secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 8,3% eindejaarsuitkering) zijn uitstekend.

Contact

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature, neem contact op met programmamanager Floor Bakker op telefoonnummer 06 16013238/ mail f.c.bakker-8@umcutrecht.nl of met programmamanager Camilla Basart op telefoonnummer 06 18826481/ mail c.r.basart-2@umcutrecht.nl.

Tevens kan er contact worden opgenomen met Koos van der Hoeven, voorzitter Oncomid per mail J.J.M.vanderHoeven-2@umcutrecht.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de tweede helft van januari.