Op 21 september organiseert Oncomid voor de tweede keer het unieke kennis- en fietsevent ‘Beweging in Behandeling’. Het sportieve en wetenschappelijke evenement is bedoeld voor iedereen die werkt in de zorg en andere geïnteresseerden en combineert gezond bewegen met inspireren en kennisdelen.

Bewegen is gezond en heeft een positief effect op medisch herstel. Daarom wil Oncomid graag dat bewegen een essentieel onderdeel wordt van een oncologisch behandeltraject. Met de organisatie van Beweging in Behandeling wil Oncomid dit onderwerp extra aandacht geven. Dit jaar staat het thema rehabilitatie centraal: het fit maken van patiënten, na een operatie of behandeling.

Kennis en inspiratie op één dag

De dag is opgebouwd uit een ochtend- en een middagprogramma. In de ochtend kun je (samen met je collega’s) meefietsen in De Ronde van Oncomid en in de middag kun je je laten inspireren tijdens een interessant symposium met lezingen en workshops over het onderwerp rehabilitatie. Je kunt je voor de hele dag of voor de afzonderlijke dagdelen inschrijven.

 

Schrijf je snel in en maak kans op een Brompton E-bike!

Heb je een extra duwtje in de rug nodig? Wij verloten onder alle inschrijvingen een een Brompton Electric C Line Urban.

Het belooft een sportieve en inspirerende dag te worden, die je als vooruitstrevende zorgprofessional zeker niet wilt missen!

>> Voor meer informatie over het evenement, het programma en wijze van aanmelden ga je naar deze pagina.