Vandaag lanceert Oncomid de video ‘Oncomid en het Citrienfondsprogramma ‘Naar regionale oncologienetwerken’. In deze korte film nemen verschillende zorgprofessionals uit het Oncomid-netwerk je in vogelvlucht mee langs een aantal highlights uit het Citrienfondsprogramma.

Het Citrienfondsprogramma ‘Naar regionale oncologienetwerken’ heeft de afgelopen acht jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming en de verdere ontwikkeling van Oncomid. Essentieel zijn hierbij de duurzame samenwerkingen die dankzij verschillende projecten zijn ontstaan.

Samen werken aan waardevolle projecten

Zo wordt er dankzij projecten op het gebied van onder meer: passend behandelplan, gegevensset oncologie en waardegedreven financiering nauwer samengewerkt tussen (huis)artsen, verpleegkundig specialisten, patiëntverenigingen en natuurlijk patiënten. Ook heeft het programma mooie samenwerkingen opgeleverd tussen Oncomid en de andere regionale oncologie netwerken.

Bekijk de video

In de video zie je onder andere hoe digitale data-uitwisseling bijdraagt aan betere MDO’s, op welke manier een folder met uniforme informatie over eierstokkanker helpt bij betere patiëntcommunicatie en vertellen we waarom samenwerken op transmuraal niveau zo belangrijk is voor de patiënt.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our privacybeleid.

Ik Accepteer